Biodanza in Castricum

Kleur je leven, voel je goed... met Biodanza!

Over de docenten


'Ik ben Petra Boverhoff, 58 jaar en volg zelf sinds 12 jaar Biodanzalessen. Ik heb de opleiding tot Biodanzadocent gevolgd bij de Biodanzaschool Amsterdam (aangesloten bij de International Biocentric Foundation) en geef sinds 2016 les, o.a. in Castricum en Zaandam. Ik ben gediplomeerd docent en lid van de landelijke Vereniging voor Biodanzadocenten Nederland

Biodanza brengt mij heel veel levensvreugde en maakt dat ik geniet van het leven! Ik vind het fijn om te dansen en te bewegen, daardoor voel ik mij gezonder en een 'heler' mens. Ik vind het belangrijk om dit te delen met anderen.' 


"Ik ben Carolien Bekedam van Eck . Ik had al een aantal keren van biodanza gehoord via via en ging op youtube kijken. Het leek mij nogal zweverig en zo. Uiteindelijk ben ik toch een keer naar zo’n groep gegaan en was meteen verkocht. 

Door de muziek en de beweging kan ik meer mijn lichaam voelen en  kan ik opgebouwde spanningen loslaten. De groep heeft mij geholpen om weer verbinding te maken met de Liefde en te voelen dat we allemaal uit dezelfde bron komen. 

Sinds september 2015 ben ik verbonden aan de Biodanza School Amsterdam en geef sinds april 2019 met veel plezier les als gediplomeerd Biodanzadocent.