Biodanza in Castricum

Kleur je leven, voel je goed... met Biodanza!

Biodanza, daar knap je van op!

Heb je zin om mee te doen met Biodanza?  Meld je aan via het Contactformulier op deze website of stuur een berichtje naar 0630193057. Voel je welkom!

Voor wie is Biodanza?

Als je zin hebt om meer te gaan bewegen en te genieten van dans en muziek.
Als je behoefte hebt aan contact met anderen en met jezelf.
Als je je leven kleur wilt geven.
Als je iets nieuws wilt ervaren. 
Dan is Biodanza misschien iets voor jou.

Biodanza is voor iedereen die van muziek, dansen en bewegen houdt. Voor jong en oud, ook met een beperking is het goed mogelijk om van Biodanza te genieten. Danservaring is niet nodig.

Biodanza in Castricum

Petra Boverhoff en Carolien van Eck geven wekelijks op donderdagavond Biodanzales van 19.45 - 21.15 uur. We dansen in de voormalige Maranathakerk, nu Supreme College. Het is een prachtige 6-hoekige ruimte met een mooie houten dansvloer en rondom glas in lood ramen. Een fijne plek om een avond per week te mogen zijn, te mogen dansen.


Danszaal Biodanza Danszaal Biodanza


Hoe verloopt de les?

Elke les is opgebouwd uit dans- en bewegingsoefeningen. De eerste helft van de les bestaat uit actieve en vitale dansen en in de tweede helft wordt de muziek rustiger zodat we kunnen ontspannen en nieuwe energie op doen. Wij introduceren de dansen en soms doen we kort iets voor ter inspiratie. 

We dansen op blote voeten of op zachte schoentjes. Doe kleding aan waar je je lekker in kan bewegen en eventueel wat uit kan doen als je het warm krijgt.

Wat kost een biodanzales?

Kom je voor het eerst? Je kunt een Introductiekaart kopen voor 3 lessen voor  € 30,- . Een 10-rittenkaart kost € 140 en een losse les € 16. Heb je een minimum inkomen? Dan betaal je € 10 per les. De leskaart is 3 maanden geldig.

Aanmelden

Je kan je aanmelden via het Contactformulier of bellen met Petra Boverhoff via 06 3019 3057 of via Carolien Bekedam van Eck, 06 1952 9463

Deze biodanzagroep bestaat ruim 4 jaar. Het is mogelijk om als beginner en gevorderde in te stromen. De leeftijd in de groep varieert tussen 35 en 60+.